top of page

ons 14 feb.

|

House of Possibilitas

SPORTLOVSKOLLO

SPORTLOVSKOLLO
SPORTLOVSKOLLO

Tid och plats

14 feb. 2024 08:30 – 15:00

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa, Sverige

Om eventet

Vi kommer att upprepa förra årets succé med Höstlovskollo men denna gången i form av sportlovskollo för barn mellan 6 - 12 år.

Under  3 dagar 13-15 februari har vi huset fullt med olika workshops och  aktiviteter som barnen får prova på. De kommer bland annat att få prova  streetdans, capoeira, tovning, origami, cirkus, lera, mosaik och mycket  mer. 

Observera att de olika aktiviteterna kommer att hållas på svenska  men våra ungdomshandledare kommer självklart att stötta de som inte  förstår svenska så bra.

Kollot är gratis och vi bjuder även på lunch och mellanmål.

Barnen  lämnas kl: 8:30 och hämtas 15:00, notera att vi kommer att be om namn  och personnummer vid lämning på den som sedan hämtar, och att den  hämtande personen behöver ha legitimation med sig för att hämta barnet.

Du  kan skicka in en intresseanmälan till alla 3 dagarna eller bara en  enstaka dag. Vi bekräftar om ditt barn har fått plats så fort vi kan, vi  kommer inte endast att förhålla oss till först till kvarn utan även ta  hänsyn till gruppsammansättning (ålder, kön) samt prioritera boende i  närområdet.

Mer info om vad som händer under vardera dag kommer upp så fort programmet är klart.

Begränsat antal platser.

Länk till anmälan: https://forms.gle/cj7hMcuRk7tq2jVv5

Med stöd av Göteborgs stad.

Dela eventet

bottom of page