top of page

ons 02 nov.

|

House of Possibilitas

Konsert & Workshop: Open stage med World Music Culture Club och workshop i TikTok, K-pop + Hiphop-kollektivet GANGSHEBAN

Konsert & Workshop: Open stage med World Music Culture Club och workshop i TikTok, K-pop + Hiphop-kollektivet GANGSHEBAN
Konsert & Workshop: Open stage med World Music Culture Club och workshop i TikTok, K-pop + Hiphop-kollektivet GANGSHEBAN

Tid och plats

02 nov. 2022 15:00 – 20:00

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa, Sverige

Om eventet

Välkommen till en fullspäckad dag på House of Possibilitas! Under dagen finns möjlighet att delta i workshops i TikTok, dansa K-pop samt skapa beats med Hiphop-kollektivet GANGSHEBANG.

På kvällen tar World Music Culture Club över och skapar feststämning med Burnstein Orchestra, elever från Algebraskolan samt somaliska dansgruppen Cissi!

Hela programmet är gratis!

Dagsschema:

16.00-17.30 

LÄR DIG DANSA K-POP

Ta chansen att delta i en rolig och svettig dansklass där du får lära dig  grunderna i k-popens danssteg!

Workshopen leds av Kpop Göteborg - en ideell förening som drivs av ungdomar med intresse för kpop och Sydkoreansk populärkultur.

Tips: Ta med vattenflaska!

16.00-17.30 (drop in)

HÄNG MED HIPHOP-KOLLEKTIVET GANGSHEBANG OCH TESTA ATT GÖRA BEATS 

Det senaste året har namnet GangShebang spridit sig som en löpeld. Tjejkollektivet drivs av artisten Peshi som själv har varit aktiv i den svenska hiphop-scenen sedan slutet av 90-talet. Med 20 år på nacken samt ett eget skivbolag sedan 22 års ålder bestämde hon sig för att skapa en plattform för nya generationens hiphop-tjejer. GangShebang skapar utrymme för tjejers utveckling inom hiphop och musikproduktion. En fristad där samhällets övriga normer och förväntningar inte begränsar det kreativa. Idag är GangShebang-armén 70 tjejer stark, redo att ta över hiphop-sverige. Är du intresserad av att hiphop och musikproduktion? Kom förbi och prata med medlemmar från GangShebang och testa på att göra beats!  

16.00-17.30 (drop in)

PROVA PÅ ATT SPELA IN DIN EGEN PODD

Kom och få en introduktion till hur det går till att spela in en podcast! Ni kommer att få testa ljudteknik, få massa tips och lära er mer om till exempel volymkontroller, mikrofoner och pads med ljudeffekter och jinglar.  Efteråt är det möjligt att få med sig sin inspelade podd i en ljudfil och om ni vill fortsätta så hjälper vi er att komma igång med att starta er egen podd.  

16.00-20.00 

LÄR DIG TIKTOK

Möt content creatorn bakom TikTok-kontot @Multistandstuff! På mindre än en månad fick hon 50k följare, hundratusentals likes och över 10 miljoner visningar.

Hon kommer att lära ut alla sina heta tips på hur DU kan bli viral på TikTok!  

Under hela kvällen kommer hon finnas på plats och visa tips och trix för att lyckads med sitt content och nå en större publik.

18.00-20.00 

OPEN STAGE med bl.a. World Music Culture Club, The Burnstein Orchestra, The Music College & HSM

The Burnstein Orchestra är Kulturskolan i Angereds partyband deluxe!

27 st svängiga och sköna ungdomar som aldrig förstått begreppet ”less is more”.  bjuder man in till en kväll i rytmen och svängets tecken! Under konserten kommer även somaliska dansgruppen Cissi dansa loss!

Övriga medverkande: 

Avin Omar 

Avin  är sångerskan med många strängar på sin lyra. Under sin uppväxt i  Kurdistan influerades hon tidigt av musiken som fanns i hennes närhet,  såsom turkisk, arabisk, grekisk och persisk musik.   

Rubem Farias 

En av de mest respekterade basisterna i Brasilien som för närvarande bor i Stockholm. Rubem Farias har arbetat med flera brasilianska artister, såväl som internationella artister i olika delar av världen.  

David Bäck 

Som musiker är David Bäck en självklar och starkt lysande stjärna. Han har gjort musiken till en mångkulturell mötesplats. David inspirerar till  hur vi tillsammans kan skapa ett samhälle och en värld som inkluderar  oss alla. Det blir en klubb fylld av överraskningar, improvisation och gemenskapArrangör: World Music Culture Club, Studieförbunden i samverkan, House of Possibilitas, HSM, Angered kulturskola

Slim Prince 

Sångare,  låtskrivare och producent. Har kommit med en rad singlar under 2019 och  är nu aktuell med sitt debutalbum. Kom till Sverige från Lagos,  Nigeria, som 16-åring för att bo i Lövgärdet. Bor nu i Biskopsgården  sedan två år. Är 27 Han var 16 år, nybakad student och övertygad om att  han skulle bli general i den nigerianska armen. Elva år senare är han  albumdebutant och kan inte tänka sig annat än att jobba med sin musik.  Det handlar om dansant afrobeat med reggaetouch där Slim Prince vill  sprida kärlekens budskap på svenska.

Avion

GBG-rappare som kommer ta Sverige och världen med storm med sina texter och beats

////

Arrangör: World Music Culture Club, Studieförbunden i samverkan, House of Possibilitas, HSM, Angered kulturskola

Ingår i Planeta Festival – med musik och dans från hela världen. 

www.planeta.se

Dela eventet

bottom of page