top of page

ons 03 jan.

|

House of Possibilitas

Berättarcafé - Kiriaki Christoforidis - med det egna berättande i fokus

Berättarcafé -  Kiriaki Christoforidis - med det egna berättande i fokus
Berättarcafé -  Kiriaki Christoforidis - med det egna berättande i fokus

Tid och plats

03 jan. 2024 13:00 – 14:30

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa, Sverige

Om eventet

Välkommen på berättarcafé på House of Possibilitas!

Vi bjuder in till 3 tillfällen (20/12, 27/12, 3/1) under vintern. 

Det kommer att vara en plats för berättelser, båda dina egna och andras. 

Detta tillfälle står berättarcaféets besökare i fokus och publiken välkomnas att bidra med egna berättelser. Vi får också träffa Kiriaki Christoforidis som är muntlig berättare med rötterna i Grekland, stammen i Göteborg (Hisingen faktiskt) och grenarna i hela världen. Kiriaki hjälper er att plocka fram minnen, bilder och kanske dofter från Hisingen. 

Vad finns det för Hisingsberättelser som vill berättas? Gamla och nya, långa och korta, utbroderande och blyga, alla berättelser och berättare är välkomna.

Och glöm inte att ett berättarkafé behöver öron också. 

Så varmt välkomna både berättare och lyssnare!

På vårt berättarcafé står umgänget och nyfikenheten i fokus. Vi kommer att få lära oss mer om Göteborgs hamn, gamla Hisingen och förhoppningsvis kommer era egna berättelser att bubbla upp. Kanske har någon alltid bott på Hisingen, kanske har någon vuxit upp här - flyttat härifrån för att sedan återvända, kanske är någon nyanländ och uppvuxen i en annan del av världen? Kanske har någon jobbat i Göteborgs hamn, odlat potatis på Hisingen. Vi sitter alla på en berättelse och vi kommer att jobba med berättandet och möjligheten att få dela sin egen berättelse och historia med inspiration från de berättelse seminarier vi har haft innan.

Så välkommen in från vintermörkret till vårt berättarcafé i ljuslyktans sken, vi kommer att bjuda på kaffe/te med något gott till.

Tid: 13:00 - ca 14:30

Plats: House of Possibilitas (f.d Backa Folkets hus)

Kostnad: Gratis

Anmäl dig till: jennifer@possibilitas.se anmäl dig senast 24 timmar innan det tillfälle du vill besöka så vi kan beräkna fika).

Dela eventet

bottom of page