top of page

ons 27 dec.

|

House of Possibilitas

Berättarcafé - Åke Hertzberg om Hisingen och Backa från då till nu

Berättarcafé - Åke Hertzberg om Hisingen och Backa från då till nu
Berättarcafé - Åke Hertzberg om Hisingen och Backa från då till nu

Tid och plats

27 dec. 2023 13:00 – 14:30

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa, Sverige

Om eventet

Välkommen på berättarcafé på House of Possibilitas!

Vi bjuder in till 3 tillfällen (20/12, 27/12, 3/1) under vintern. 

Det kommer att vara en plats för berättelser, båda dina egna och andras. 

Den 27:e är det dags att samlas i ljus lyktornas sken för berättande. Denna gång är det Åke Hertzberg fd lärare, journalist och allmän berättare om gamla Göteborg som kommer att gräva djupare där vi står och berätta mer om Hisingen och Backa från då till nu. Vi kommer att få veta mer om Backa och Hisingen, potatis, varv och Volvo.

På vårt berättarcafé står umgänget och nyfikenheten i fokus. Vi kommer att få lära oss mer om Göteborgs hamn, gamla Hisingen och förhoppningsvis kommer era egna berättelser att bubbla upp. Kanske har någon alltid bott på Hisingen, kanske har någon vuxit upp här - flyttat härifrån för att sedan återvända, kanske är någon nyanländ och uppvuxen i en annan del av världen? Kanske har någon jobbat i Göteborgs hamn, odlat potatis på Hisingen. Vi sitter alla på en berättelse och vi kommer att jobba med berättandet och möjligheten att få dela sin egen berättelse och historia med inspiration från de berättelse seminarier vi har haft innan.

Så välkommen in från vintermörkret till vårt berättarcafé i ljuslyktans sken, vi kommer att bjuda på kaffe/te med något gott till.

Tid: 13:00 - ca 14:30

Plats: House of Possibilitas (f.d Backa Folkets hus)

Kostnad: Gratis

Anmäl dig till: jennifer@possibilitas.se anmäl dig senast 24 timmar innan det tillfälle du vill besöka så vi kan beräkna fika).

Dela eventet

bottom of page