top of page

sön 15 okt.

|

House of Possibilitas

Barnteater: MÅNSSKENSSONATEN

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Barnteater: MÅNSSKENSSONATEN
Barnteater: MÅNSSKENSSONATEN

Tid och plats

15 okt. 2023 14:00 – 14:30

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa, Sverige

Om eventet

MÅNSSKENSONATEN - ett nattligt äventyr för barn mellan 2 och 6 år

- - - - Hagateatern gästar oss med sin kritikerrosade  föreställning. Föreställningen var 2019 nominerad till Bästa barn- och  ungdomsteater av Svenska teaterkritikers förening:

”Hagateatern i Göteborg ger småbarnspubliken en sinnlig spaning i  nattens värld. Månen leder vägen till några resväskor som med  dockskåpsfantasi öppnar miljöer där barnen får titta in. Ett helgjutet,  kollektivt koncept, ett stort och magiskt äventyr i miniformat.”

- - - - OM FÖRESTÄLLNINGEN

Barnen får följa med månen som går upp utanför salongen in till den  lilla staden där det händer hemliga saker när en egentligen ska sova. Vi  smakar, luktar, lyssnar och känner oss fram genom natten.

Scenografin består av ett antal väskor som en efter en öppnas och i  varje väska finner vi en minatyrväld fylld av ljud, ljus, dofter och  musik.

Här finns ett litet torg med en fontän, ett bageri, en förort, en  fullsatt spårvagn som far förbi allt till tonerna av Fabian Kallerdahls  nykomponerade jazzmusik inspirerat av Beethovens Månskenssonaten.

Föreställningen utforskar känslor som spänning, magi och nyfikenhet  genom alla våra sinnen. Vad är egentligen verkligt? Vågar en saker i  skydd av mörkret som en inte skulle våga annars? Är mörkret kanske  möjligheternas plats?

Från 2 år

Speltid: 30 min

- - - - Arrangör: House of Possibilitas Med stöd av Göteborg stad

Dela eventet

bottom of page